Urządzenia i Akcesoria
Prowansalski baton z migdałami i miodem
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 40 min
8 porcji
Składniki
-
400 g migdałów, blanszowanych
-
2 płaty andrutów
-
400 g miodu płynnego
-
skórka otarta z pomarańczy ekologicznej, bez białych błonek, ilość do smaku
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
10 g
Kalorie
1926 kJ /
460 kcal
Tłuszcz
27 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
KUCHNIA FRANCUSKA
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Tort waniliowo-migdałowy
3 godz.
Semifreddo kawowe
6 godz. 30 min
Wieloziarniste batony kakaowe
50 min
Baton energetyczny Grzegorza Jasińskiego
2 godz. 40 min
Smoothie mango-zielona herbata-imbir
15 min
Migdałowo-miodowe ciasto z semoliny
1 godz.
Granola kokosowa
1 godz. 40 min
Batony energetyczne z suszonymi owocami
2 godz. 30 min
Sałatka detox
25 min
Torcik matcha Julity Zarosińskiej
5 godz.
Batony kujona
3 godz. 20 min
Ciasteczka amaretti
1 godz. 10 min